Lokeren is duidelijk: "Neen, hij gaat niet naar OH Leuven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Lokeren is duidelijk: "Neen, hij gaat niet naar OH Leuven"
Foto: © Photonews

OH Leuven moet na het vertrek van Logan Bailly op zoek naar een nieuwe doelman. Thomas Kaminski (RSC Anderlecht) en Barry Copa (Sporting Lokeren) zijn opties, maar die laatste naam mag de promovendus al meteen van zijn verlanglijstje schrappen.

Door Timothy Collard

“Wij hebben nog niets gehoord van OH Leuven”, zo zegt technisch directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com. “Ik kan er wel meteen aan toevoegen dat wij niet bereid zijn om mee te werken aan een transfer.”

"We beschikken over twee goeie doelmannen die strijden om één plek"

“Met Barry Copa en Davino Verhulst beschikken we over twee goeie doelmannen die in aanmerking komen voor één positie. Wie het pleit uiteindelijk zal winnen, valt nog af te wachten.”

Lokeren heeft geen zin om halsoverkop nog op te zoek te gaan naar een nieuwe goalie. “Het is niet de bedoeling dat we één van onze doelmannen van de hand gaan doen om dan zelf op zoek te moeten naar een vervanger”, besluit Reynders.

Ook Kaminski wordt moeilijk dossier

OH Leuven staat zo dus voor een moeilijke opdracht om een nieuwe doelman in huis te halen. Ook Thomas Kaminski lijkt quasi onhaalbaar. De doelman verkiest in de eerste plaats een overstap naar het buitenland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties