Meunier heeft goed nieuws voor fans: "Ik blijf bij Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
Meunier heeft goed nieuws voor fans: "Ik blijf bij Club Brugge"
Foto: © Photonews

Enkele weken terug leek niets of niemand Thomas Meunier nog in België te kunnen houden. Een vervelende blessure gooide echter roet in het eten, waardoor de rechtsachter nu quasi zeker bij Club Brugge blijft.

Meunier lijkt in zijn hoofd reeds te klik gemaakt te hebben. Aan een transfer lijkt hij niet meer te denken. “Ik had goede hoop, maar met deze blessure zal het moeilijk worden. Als je een speler koopt voor enkele miljoenen, verwacht je toch dat die meteen inzetbaar is en rendeert”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Het is niet dat ik nog een halfjaar out ben en ikzelf zie het ook niet als zo’n grote handicap voor een transfer, maar heel wat clubs aarzelen nu. Je weet nooit, maar ik hoop op niets meer. In mijn hoofd blijf ik in Brugge. En iedereen weet dat: mijn ploegmaats, mijn manager en ook Club.”

"Zonder een zware Europese campagne moet zelfs de dubbel mogelijk zijn"

Meunier wil België liefst verlaten met een titel op zak, maar zal dat komend seizoen lukken? “Dat zeggen we élk seizoen. Maar als ik eerlijk ben: de transfers geven ons een kleine boost. Zonder een zware Europese campagne moet zelfs de dubbel mogelijk zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties