Breaking: Anderlecht kan Ezekiel vandaag nog binnenhalen

Breaking: Anderlecht kan Ezekiel vandaag nog binnenhalen
Foto: © photonews

Er lijkt nu toch een doorbraak aan te komen in het dossier van Imoh Ezekiel. De speler wil zelf heel graag naar Anderlecht komen, maar op clubniveau waren er de nodige strubbelingen. Die werden gisterenavond uitgeklaard.

Door Johan Walckiers

Het grote probleem was de ruzie tussen Al-Arabi en Mogi Bayat. Die eersten wilden niet meer verder werken met de manager die bij paars-wit kind aan huis is en dus moeide gisterenavond Roger Vanden Stock zich persoonlijk met de gesprekken.

Ook Herman Van Holsbeeck moeide zich vanuit Spanje met het dossier en stilaan kwamen beide partijen naar elkaar toe. Anderlecht heeft niet het geld om Ezekiel definitief aan te trekken, maar een huur van één jaar komt steeds dichterbij.

Vanden Stock moeide zich persoonlijk met het dossier

De Brusselaars stuurden daarop een fax met hun bod naar Al Arabi, maar kregen een tegenvoorstel terug waarbij de huurprijs toch nog een stuk hoger lag. Indien Anderlecht vandaag een compromis weet te vinden, kan de speler volgende week bij de groep aansluiten.

Anderlecht is op dit moment ook de enige club die met Ezekiel en Al-Arabi nog onderhandelt. Porto en Standard zijn (voorlopig?) uit beeld verdwenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties