Reactie Vanhaezebrouck niet te spreken over veld: "Wat hebben ze daar nú weer mee gedaan?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Vanhaezebrouck niet te spreken over veld: "Wat hebben ze daar nú weer mee gedaan?"
Foto: © photonews

AA Gent won dan wel de galamatch tegen Bordeaux, maar we merkten toch een groot minpunt op. Het veld leek er vooraf goed bij te liggen, maar eens er getackeld werd vlogen de graszoden in het rond. Hein Vanhaezebrouck is 'not amused'.

Sander De Graeve in Gent

De oefenmeester was onaangenaam verrast over de staat van het veld in de Ghelamco Arena. "Het veld lag er na de titelmatch tegen Standard nog perfect bij. Toen Michel Louwagie vroeg of we het moesten vervangen, heb ik aangegeven dat het niet nodig was", aldus Vanhaezebrouck.

Het was een ontnuchtering vanavond. De graszoden kwamen los en spelers kregen heel moeilijk houvast op de mat. "Ik weet niet wat 'ze' met het veld gedaan hebben. Of we na de Supercup een nieuw veld moeten leggen? Ik weet het niet, maar nu vliegen de stukken eruit. Ik zie de toestanden van vorig jaar."

Blessure van Dejaegere is de schuld van het veld

"De spelers gleden uit tegen honderd per uur, Ook die van Bordeaux kregen hadden het moeilijk. Brecht Dejaegere zijn blessure komt enkel en alleen door het veld. Hij wou wegdraaien, maar gleed uit en blesseerde zich aan de heupbuiger."

Met de extra wedstrijden in de Champions League ziet het er niet goed uit voor het Gentse gras. Als er na de Supercup geen drastische maatregelen genomen worden, vrezen we dat de vlotte balcirculatie van Vanhaezebrouck z'n team wel eens een pak moeilijker kan worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties