Geen nieuwe stunt voor Antwerp tegen Kortrijk

Caroline Tonnelier
| 35 reacties
Geen nieuwe stunt voor Antwerp tegen Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opnieuw een mooie affiche voor Antwerp, met de komst van KV Kortrijk. Een overwinning zat er dit keer niet in voor de ambitieuze tweedeklasser.

Er waren opnieuw bijna 6000 supporters op post. Zij zagen een aangename pot voetbal. Bij Antwerp bleef Perdichizzi uit voorzorg aan de kant.

Chevalier zet Kortrijk op voorsprong

De eerste kans was meteen voor de thuisploeg: Dequevy trapte nipt naast. Aan de andere kant leverde de eerste mogelijkheid wel een doelpunt op. Teddy Chevalier zorgde voor de 0-1 op het kwartier.

Ondanks het vriendschappelijk karakter was er heel wat strijd op het veld en Pavlovic vloog als eerste in het boekje. Het tempo lag hoog, maar er waren teveel onzuiverheden en te weinig echte kansen.

Kans Limbombe

KV Kortrijk was vooral gevaarlijk op stilstaande fases en toonden zich in de eerste 45 minuten de betere. De Kerels mochten met een verdiende voorsprong gaan rusten.

Na de pauze was de eerste kans opnieuw voor de thuisploeg, maar Keet redde het schot van Limbombe. Nadien nam Kortrijk het commando over, met enkele stevige prikken. Na een rommelig laatste halfuur bleef het uiteindelijk 0-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties