Huiswerk Dury is af, deze spelers mogen nog weg

Huiswerk Dury is af, deze spelers mogen nog weg
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Het huiswerk van Zulte Waregem is af. De kern voor de eerste wedstrijd van het seizoen - morgen tegen Lokeren - is gemaakt. Aan uitgaande zijde zijn er wel nog een zestal spelers die weg mogen als er voor hen iets uit de bus valt. Voor enkelen is er al interesse.

Aernout Van Lindt in Waregem

Met Baba Mame Thiam - die normaal gezien eerstdaags op huurbasis overkomt van Juventus - heeft Zulte Waregem zich in alle linies gevoelig weten te versterken.

Hou wel van dat soort polyvalente voetballers

"Hij is een polyvalente speler die op de verschillende aanvallende posities kan spelen. Zo'n type hadden we nog niet en hij kan kracht, gestalte en wat snelheid brengen in de aanval. Ik hou daar wel van", geeft de coach van Essevee aan.

En dus is het team waarmee Zulte Waregem het seizoen zal afwerken quasi volledig gekend. "Ons huiswerk is inderdaad af", laat Francky Dury optekenen op de wekelijkse persconferentie. "Maar we blijven attent. Als er zich opportuniteiten voordoen gaan we kijken of we nog iets kunnen doen."

Deze zes mogen weg

Aan uitgaande zijde mogen een heel pak spelers wel nog vertrekken. Plet, Isci, Paye, N'Diaye, Godeau en Gimbert mogen nog een transfer proberen zoeken.

Voor die laatste twee is er al concrete interesse: Willem II heeft een oogje op de verdediger, terwijl Gimbert terug naar Frankrijk zou kunnen keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties