Reactie Van Damme en Rits balen: "Dan kregen we een andere wedstrijd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Van Damme en Rits balen: "Dan kregen we een andere wedstrijd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen hoopte het seizoen te beginnen zoals het vorige geëindigd was: met een reeks overwinningen. Enig probleem: KV Oostende stond in de weg. "Maar voor hetzelfde geld kregen we hier een andere wedstrijd."

Cédric De Volder in Oostende

KV Mechelen begon de eerste tien minuten goed, maar daarna was het voorbij. Het werd nog even spannend na de aansluitingstreffer van Joachim Van Damme, maar eigenlijk was dat slechts een voetnoot. 

"Nochtans hadden we voor de rust dat doelpuntje moeten scoren", vertellen Mats Rits en Van Damme in koor. "Dan krijg je een andere wedstrijd, hé. We zijn vervolgens de greep verloren, maar eigenlijk gaven we niet heel veel weg."

Opvallend: Rits kreeg aanvankelijk geen contractverlenging bij Malinwa, maar begon wel meteen in de basis. "Al had ik liever de drie punten gepakt, hoor. Het klopt dat Seth De Witte en Edin Cocalic geschorst waren. We zien volgende week wel weer."

Iets pakken tegen Club? Vraag dat maar op Stayen

Er wordt Achter De Kazerne van PO1 gedroomd. Maar om niet meteen te moeten achtervolgen moet er volgende week wel iets geraapt worden bij Club Brugge. "Dat kan, hé. Vraag dat maar op Stayen", besluit Rits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties