STVV niet blij met wangedrag fans: "Dit is niet waar wij voor staan!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
STVV niet blij met wangedrag fans: "Dit is niet waar wij voor staan!"
Foto: © photonews

Sint-Truiden vierde zijn terugkeer op het hoogste niveau in stijl met een zege tegen Club Brugge. In de marge van de wedstrijd viel wel spijtig nieuws te noteren. Een gezin met twee zoontjes (7 en 5 jaar oud, nvdr.) zat tussen enkele fans die zich schuldig maakten aan agressie en scheldtirades.

De jongetjes kropen op een gegeven moment zelfs op de schoot van hun mama. Ze huilden en waren angstig en helemaal overstuur. De moeder vroeg in een open brief om van voetbal opnieuw een feest te maken en inmiddels reageerde STVV al op de feiten.

“In de match tegen Club Brugge lieten sommigen zich vangen aan scheldtirades aan het adres van de bezoekende supporters en spelers. We willen benadrukken dat het hier een zeer kleine minderheid betreft. Dit is niet waar STVV voor staat”, klinkt het in een persmededeling.

"Wij rekenen op het gezond verstand van onze binken"

“Daarom doen wij, bestuur, staf en spelers van STVV, een oproep aan onze trouwe binken om negatieve uitlatingen af te keuren en enkel positief te supporteren.”

“De kracht van onze twaalfde man is het sterkste wapen om enkelingen terecht te wijzen. Wij rekenen hier op het gezond verstand van onze binken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties