Hoe STVV RMP telkens te slim af is: "Je moet de speler overtuigen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Hoe STVV RMP telkens te slim af is: "Je moet de speler overtuigen"
Foto: © photonews

Met Victorien Angban en Joao Rodriguez wist STVV al twee jongens van Chelsea te strikken. Bovendien zit ook Cristian Cuevas nog in de wachtkamer. En zeggen dat concurrent Moeskroen-Péruwelz enkele weken geleden nog wilde gaan samenwerken met de Engelse landskampioen...

"Je kan wel een samenwerking op papier hebben, de speler moet overtuigd zijn", licht STVV-manager Philippe Bormans toe tegenover Voetbalkrant.com.

De 18-jarige Angban uit Ivoorkust was de eerste Chelsea-boy die de promovendus in het vizier kreeg. "Het is belangrijk wat je een speler kan aanbieden. Wij hebben een jonge ploeg én staf met een mooie omkadering. Dat trekt jonge voetballers over de streep."

Belangrijk wat je een speler kan aanbieden

Ook de rol van coach Yannick Ferrera is niet gering. "Hij blijft het belangrijkste aanspreekpunt voor de spelers", aldus Bormans. "Victorien en Joao spraken met hem voor ze de definitieve stap maakten."

De contacten met the Blues verlopen voorlopig nog louter per mail en telefoon. "Chelsea zat in een drukke periode met de tour door Canada", besluit Bormans. "Eens het wat rustiger wordt, is het de bedoeling om eens rechtstreeks met de bestuursmensen contact te leggen." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties