Vanden Borre op weg naar uitgang? "Ik weet niet of hij blijft"

Vanden Borre op weg naar uitgang? "Ik weet niet of hij blijft"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Besnik Hasi heeft de geruchten donderdag zelf wat gevoed. De coach van Anderlecht zegt op zoek te gaan naar een nieuwe, jonge rechtsachter. Andy Najar wordt de nummer 1, Anthony Vanden Borre lijkt een transfer te gaan krijgen.

Maxime Colin tekent vandaag nog zijn contract bij het Engelse Brentford. De Franse rechtsachter mocht op zoek naar een andere club en lijkt die gevonden te hebben. Dus heeft Besnik Hasi nog twee rechtsachters over: Andy Najar en Anthony Vanden Borre.

Najar is in de rangorde de nummer 1. "Vorig seizoen gaf hij zelf aan dat hij het moeilijk heeft in een 4-3-3, maar in een 4-4-2 voelt hij zich beter", legt Hasi uit. "Hij heeft zijn draai gevonden op de rechtsachter. En hij heeft het volume dat we nodig hebben. Dat zag je zondag nog maar eens toen hij uitviel. Toen stuikte het wat in elkaar."

Maar wat dan met Anthony Vanden Borre? Rode Duivel en de laatste twee seizoenen titularis. Blijft hij zeker? "Euh, daar ben ik niet zeker van. We hebben weinig opties in de jeugd, dus gaan we op zoek naar een jonge rechtsachter. Wat met Vanden Borre? Ik herhaal: ik weet niet of hij blijft", aldus Hasi. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties