Wie staat op bij Anderlecht: "Steven kan het niet alleen"

Wie staat op bij Anderlecht: "Steven kan het niet alleen"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Besnik Hasi zag in de voorbije wedstrijden nog steeds een gebrek aan leiding op het veld. Nu hoopt hij dat het probleem opgelost wordt door de toevoeging van Kara Mbodj.

Hasi analyseerde de match tegen Gent uitgebreid in de voorbije week. "We hebben alle statistieken er bij genomen en we liepen exact evenveel als Gent, aan exact dezelfde snelheid", verdrong Hasi de twijfels over de fysieke paraatheid van zijn ploeg. 

"Het probleem was dat we de ruimtes te groot lieten worden en veel te snel de bal verloren. Je kan geen negentig minuten duwen zoals wij in het begin deden, maar dan moet je daar slimmer mee omgaan. Pas op, dat is zeker geen verwijt aan de verdediging. De aanvallers moeten dan evengoed afzakken om de ruimtes kleiner te maken."

Voor die momenten zoekt Hasi iemand die op het veld kan bijsturen. "Kara is een natuurlijke leider. Samen met Oli kan hij al heel wat oplossen. Defour? Steven heeft enorm veel gelopen, dat heb ik hem verleden seizoen niet zien doen. Maar hij kan het ook niet allemaal aleen. We moeten beter staan als ploeg." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties