Hartverwarmend: Köteles ontfermt zich over meisje met leukemie: "Dit raakt me diep"

Robby Morren
Robby Morren
| 33 reacties
Hartverwarmend: Köteles ontfermt zich over meisje met leukemie: "Dit raakt me diep"
Foto: © Photonews

Hartverwarmend, zo kunnen we het beeld op de foto het best omschrijven. Laszlo Köteles toont dat hij het hart op de juiste plaats heeft en ontfermt zich -overigens al langere tijd- om een 4-jarig meisje met leukemie.

Robby Morren in Genk

Na de wedstrijd tegen Genk nam de doelman het meisje op de arm en liep met haar over het veld. We luisterden naar het verhaal achter het beeld bij Laszlo Köteles. Een warm verhaal, van een voetballer met het hart op de juiste plaats.

"Haar naam is Lins. Het is een meisje van 4 jaar dat leukemie heeft", verduidelijkt de Hongaar. "Voor de match werd een benefiet voor haar georganiseerd. Lins is de dochter van een supporter van Genk en het meisje is een grote fan van mij."

Het is niet de eerste keer dat Laszlo het kindje in zijn armen nam. "Ik had Lins al twee keer bezocht, één keer bij haar thuis en één keer heb ik haar, samen met mijn vrouw, in het ziekenhuis in Leuven een bezoekje gebracht."

Lins heeft als 4-jarige zo'n positieve energie

"Ik zag dat kleine kindje met een ongelooflijke vechtlust en dat heeft me aangegrepen. Zij heeft als 4-jarige zo'n positieve energie. Het raakt me diep", klinkt het geëmotioneerd.

"Wij moeten als voetballers onze populariteit positief gebruiken om te helpen waar we kunnen. Hopelijk hebben we Lins gelukkig gemaakt."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties