Club denkt nog steeds aan Manchester United: "Maar kunnen we wel beter?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club denkt nog steeds aan Manchester United: "Maar kunnen we wel beter?"
Foto: © Photonews

De voorbije weken was het duidelijk voor Michel Preud'homme: de Europese wedstrijden kregen de absolute voorrang en de Jupiler Pro League werd eventjes naar het achterplan geschoven. En nu? Zulte Waregem of Manchester United?

Cédric De Volder in Brugge

Een kleine kanttekening: het was de voorbije weken de absolute prioriteit voor Club Brugge om zich te verzekeren van een Europese kalender tot de jaarwisseling. Daar slaagden de troepen van Michel Preud'homme al in met de uitschakeling van Panathinaikos.

"We moeten realistisch zijn", aldus de Luikenaar. "We hebben weinig kans om Manchester United nog uit te schakelen. We gaan er natuurlijk voor gaan. Dat is onze taak. Maar alles moet dan wel perfect volgens plan verlopen. De vraag is eigenlijk: kunnen we ook beter?"

We kwamen pas onder druk na de rode kaart van Brandon Mechele

Toch gelooft Preud'homme al meer in de blauw-zwarte kansen dan na de wedstrijd op Old Trafford. "Ik heb ondertussen de debriefing van de wedstrijd gedaan. Eigenlijk kregen we ook enkele mogelijkheden. We kwamen pas onder druk na de rode kaart van Brandon Mechele."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties