Reactie Hasi lauwert groepsgevoel: "Anderlecht is belangrijker dan trainer of spelers"

Hasi lauwert groepsgevoel: "Anderlecht is belangrijker dan trainer of spelers"
Foto: © Photonews

Een erg moeilijke week is afgesloten met een al even deugddoende zege. Voor een hoerastemming is het nog te vroeg in het Astridpark, maar de crisis is wel afgewend. Dat weet ook coach Besnik Hasi, die de werkkracht en reactie van zijn ploeg lauwerde.

Florian Holsbeek in Anderlecht

"We hebben kansen weten te ontwikkelen, de organisatie stond er en we hebben gewonnen: dan moet je toch spreken van een goede wedstrijd", kwam Hasi met verrassend nieuws op de proppen na een niet eens zo goede match van paars-wit.

Maar: "De reactie van de groep was vooral fantastisch vandaag. Ze hebben als een ploeg gespeeld, en dat is het belangrijkste: we zijn een team."

Bij Anderlecht staat er druk op elke match

"Ik kan het niet genoeg zeggen. De club is het belangrijkste. Anderlecht is belangrijker dan de trainer of gelijk welke speler. Natuurlijk wil niemand op de bank zitten, maar het is aan de bankzitters om te tonen hoe graag ze willen spelen."

De rangen sluiten na een moeilijke week, heet dat: "Ach, bij Anderlecht staat er druk op elke wedstrijd. We moeten altijd opnieuw winnen, dat is de druk van paars-wit."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties