Reactie Lukaku: "Vorig seizoen lachten mijn vrienden met Gent, nu met mij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Lukaku: "Vorig seizoen lachten mijn vrienden met Gent, nu met mij"
Foto: © Photonews

KV Oostende pakte ook op Sclessin de volle buit. De West-Vlamingen staan nog steeds aan de leiding en het vertrouwen groeit week na week. "Maar we hebben in de kleedkamer nog niet over play-off 1 gesproken."

Cédric De Volder in Luik

"Vorig seizoen waren mijn vrienden met KAA Gent aan het lachen", begint Jordan Lukaku met een leuke anekdote. "Nu lachen ze met mij. We blijven met de voetjes op de grond, maar KV Oostende heeft wel nog nooit zoiets voor elkaar gekregen."

Een prachtoverwinning bij Standard, maar toch is Lukaku zelf niet tevreden. "Het was een pak minder dan vorige week. Het doelpunt van Standard pak ik puur op mij."

Wilmots in de tribune? Ik focus niet op hem

En dat net als Marc Wilmots in de tribune zit... "Maar daar ben ik niet mee bezig. Het is misschien jammer dat ik net vandaag niet top was, maar ik focus niet op hem. Het is trouwens lastig om als Oostendenaar bij de Rode Duivels te geraken."

"Het is leuk om nog steeds aan de leiding te staan", gaat de jongste Lukaku verder. "Maar we moeten de grote ploegen respecteren en hard blijven werken."

Toch bewezen the Kustboys dat er op verschillende manieren kan worden gewonnen. "Ja, dat klopt. Tegen RSC Anderlecht speelden we heel dominant, terwijl we het hier bij momenten enorm lastig hadden. Ook op de tegenaanval zijn we gevaarlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties