Gent gaat met 5 ex-spelers van Kortrijk op zoek naar deugddoende zege in het Guldensporenstadion

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Gent gaat met 5 ex-spelers van Kortrijk op zoek naar deugddoende zege in het Guldensporenstadion
Foto: © photonews

KAA Gent gaat vanavond op bezoek bij KV Kortrijk. Die match heeft tegenwoordig een speciaal randje, omdat er heel wat spelers, én ook de coach, van de regerende landskampioen een verleden hebben bij de West-Vlaamse club.

Gent moet na vier speeldagen met gemengde gevoelens terugkijken op zijn start. De Buffalo’s wonnen twee keer: van Genk en Sint-Truiden, maar speelden daarnaast ook twee keer gelijk: tegen Anderlecht en Westerlo.

De kampioen scoorde in iedere wedstrijd één keer, maar hoopt in en tegen Kortrijk eens een écht overtuigende prestatie op de mat te leggen. Voor Vanhaezebrouck, Vandendriessche, Kums, Dejaegere, Matton, Mitrovic, Oussalah, Gershon én Raman wordt het speciaal. Zij nemen het allemaal op tegen hun ex-club.

Kortrijk droomt van nieuwe stunt

Over naar Kortrijk dan. Er waaide een nieuwe wind door het Guldensporenstadion en op speeldag één ging Standard meteen voor de bijl. Maar daar bleef het voorlopig ook bij. Er werd verloren van Waasland-Beveren en Club Brugge en gelijkgespeeld tegen Lokeren.

De troepen van Walem dromen ongetwijfeld van een stunt tegen Gent, maar of dat mogelijk is? Dat is een ander paar mouwen. Bij de thuisploeg neemt Papazoglou zijn plaats in de basis wellicht opnieuw in ten koste van Lallemand.

Waag er een gokje op!

Ga jij uit van een Gentse zege in Kortrijk? Dan kan je bij UNIBET 120 euro verdienen. Denk je dat Kortrijk de drie punten thuis houdt? Dan kan je 210 euro opstrijken. Maak nu snel een account aan via DEZE LINK en neem jouw welkomstbonus van 60 euro in ontvangst!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties