Brebels gelooft in Essevee: "We strijden mee voor play-off 1"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Brebels gelooft in Essevee: "We strijden mee voor play-off 1"
Foto: © Photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem klopte afgelopen zaterdag Club Brugge en de fusieclub wil dat kunstje nog eens overdoen tegen leider KV Oostende. Wellicht krijgt Sebastiaan Brebels opnieuw een plaats in de basis van Francky Dury. "Ik heb ambitie om steeds meer minuten te maken."

Cédric De Volder in Waregem

Sebastiaan Brebels verving afgelopen zaterdag de geblesseerde Jesper Jørgensen. De 20-jarige middenvelder - in de jeugdreeksen nog actief bij KAA Gent en RSC Anderlecht - stond als een halve ancien te voetballen. 

De kans is dan ook groot dat Brebels zaterdag in het Albertpark van KV Oostende opnieuw aan de bak moet. "Het is even wennen aan het ritme", geeft de youngster toe. "Ik was namelijk even buiten strijd met een sleutelbeenbreuk."

"Maar ik voel ook op training dat het allemaal heel goed begint te lopen. Het geeft natuurlijk voldoening dat ik Jesper mag vervangen, maar ik heb zelf ook de ambitie om steeds meer minuten te maken."

Zulte Waregem kreeg in de eerste vijf wedstrijden een loodzwaar programma voor de kiezen. Al is het eigenlijk - met het tripje naar de leider én ploeg-in-vorm nog niet voorbij.

Goede wedstrijden tegen ploegen die vorig seizoen het mooie weer maakten

"We hebben goede wedstrijden gespeeld tegen ploegen die vorig seizoen het mooie weer maakten", besluit Brebels. "Dat bewijst dat we over een stevig elftal beschikken. Ik geloof dan ook echt dat Essevee voor play-off 1 zal strijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties