"Met Club Brugge aantreden in Camp Nou: het was ongelofelijk!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
"Met Club Brugge aantreden in Camp Nou: het was ongelofelijk!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tim Smolders hing zijn voetbalschoenen nog niet definitief aan de haak, maar als prof hield hij het na afloop van vorig seizoen toch voor bekeken. Voetbalkrant.com blikte met de middenvelder terug op mooie, 17-jarige carrière.

Door Timothy Collard

1. In Camp Nou tegen FC Barcelona

“Als 19-jarige knaap opdraven in Camp Nou tegen het grote FC Barcelona, dat zal me voor altijd bijblijven,” steekt Smolders van wal. “Je speelt niet iedere week in één van de mooiste stadions en tegen één van de beste ploegen ter wereld.”

“We speelden daar met Club Brugge 1-1 gelijk, een knap resultaat. Na die wedstrijd stonden de supporters ons aan het hotel op te wachten. Het was ongelofelijk.”

2. Landstitel én beker

“Ik ben ontzettend fier op de landstitel en de beker die ik veroverde tijdens mijn carrière. Voor die prijzen moet je een volledig jaar hard werken. De ontlading is dan ook groot als je zo’n prijs in de wacht sleept.”

3. Speler van het Jaar bij Sporting Charleroi

“Op persoonlijk vlak zal de titel van Speler van het Jaar bij Sporting Charleroi me ook altijd bijblijven. Joseph Akpala kroonde zich dat jaar tot topschutter, maar toch kreeg ik de trofee van de fans.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties