Bemoedigend nieuws over Köteles

Bemoedigend nieuws over Köteles
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes was gisteren bijzonder pessimistisch over de hoofdblessure van Laszlo Köteles. Die moest vervangen worden na een botsing met Acheampong. Vandaag blijkt de schade echter al bij al mee te vallen.

"Hij heeft vermoedelijk een zware hersenschudding", gaf Maes gisteren aan. "Gelukkig zijn er geen breuken." Vandaag blijkt alles nog beter mee te vallen.

"Laszlo kreeg in de kleedkamer zorgen toegediend door onze clubdokter Indeherberge. Er werden maar liefst 11 hechtingen geplaatst en de eerste testen werden gedaan. Vervolgens werd Laszlo met een wagen naar het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) te Genk gebracht om daar een volledige check-up te ondergaan."

Lichte hersenschudding

"Hij heeft op geen enkel moment het bewustzijn verloren en was, nadat hij even bekomen was van de klap, ook weer volledig helder. In het ziekenhuis werd wel vastgesteld dat hij wel een lichte hersenschudding aan de klap heeft overgehouden", klinkt het op de website van Genk.

Köteles krijgt nu vooral rust voorgeschreven. Of hij vrijdag al zal spelen tegen Mechelen? Daar is nog geen nieuws over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties