Niet Standard of Brugge, maar... "Antwerp heeft de beste fans van het land"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 57 reacties
Niet Standard of Brugge, maar... "Antwerp heeft de beste fans van het land"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gregory Dufer heeft de titel gewonnen met Standard en Champions League gespeeld met Club Brugge. Hij kende er schitterende momenten, maar de beste fans van het land? Die lijkt hij nu te leren kennen.

Door Julien Denoël

Al tien jaar zit Antwerp in tweede klasse en toch zijn de fans hun enthousiasme niet verloren. "Als je ziet dat we in tweede tegen ploegen als Dessel en Patro voor 12.000 supporters spelen, dan moet je je toch afvragen wie de beste supporters van België zijn", bedenkt hij.

Een straffe uitspraak voor iemand die voor Standard en Brugge gespeeld heeft. "Bij Standard speelde ik voor 22.000 man voor de titel. Dat is ook één van de beste supportersschares. Hetzelfde bij Brugge, maar dat zijn grote clubs die in eerste spelen, voor de titel gaan, de Europa League en de Champions League spelen. De fans van Antwerp kunnen met hen rivaliseren."

De fans van Antwerp kunnen met iedereen rivaliseren

Voor Dufer en ploegmaats betekent de steun van de Antwerpse fans een fameuze boost. "Ze stoppen nooit. Ik hoor ze nooit stoppen met zingen. Er is altijd ambiance. We weten dat de ploegen die naar de Bosuil komen, schrik zullen hebben van die sfeer. Dat is een extraatje voor ons."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties