Reactie Van Veldhoven: "Als het aan mij ligt, dan mag de voorzitter meteen komen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties
Van Veldhoven: "Als het aan mij ligt, dan mag de voorzitter meteen komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een ontluisterend zwakke vertoning tegen Anderlecht keek de Westerlo-aanhang vanavond alweer tegen een 0-3-nederlaag aan. De fans van de Kemphanen schreeuwden om het ontslag van Harm van Veldhoven nu de laatste plaats een feit is.

Diederik Geypen in Westerlo

De Westelse T1 had de spreekkoren aan zijn adres natuurlijk ook opgepikt. "Het doet pijn om je naam te horen. Ik kan begrijpen dat het publiek reageert, maar daar helpen ze niemand mee", vond Van Veldhoven na het verlies tegen STVV.

De oefenmeester liet een storm door de catacomben van het Kuipje razen. "Moest ik lachend binnenkomen? Ik was teleurgesteld en heb aangegeven wat ik ervan vond."

Moest ik lachend binnenkomen?

"Of de groep nog achter mij staat? Dat vrag je beter aan de spelers. Ik moet keuzes maken en kan ze niet allemaal opstellen. Ik heb al het verwijt gekregen dat ik te veel verschoof."

"Je zag bij ons de onzekerheid na de 0-2. Het geloof was er niet om de schade te herstellen. Er zijn kansen geweest om te scoren, maar daar lieten we niet genoeg scherpte zien. Dat is mijn verantwoordelijkheid."

"Hopelijk kunnen we er morgen over praten. Als het aan mij ligt, mag de voorzitter meteen komen", besloot Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties