Rafinha ging voor de Puskas-award: "Ik zei het al honderd keer tegen Neto"
Redactie
| 4 reacties
Rafinha ging voor de Puskas-award: "Ik zei het al honderd keer tegen Neto"
Foto: © photonews

Tijdens de niet al te interessante tweede helft van Gent-Eupen schoten we plots wakker. Rafinha probeerde het van aan de middenlijn en maakte bijna een wereldgoal.

Sander De Graeve in Gent

"Haha, ja ik had het al aan middenvelders zoals Neto gezegd, maar ze probeerden het maar niet. Die jongens hebben nochtans een beter afstandsschot dan ik. Ik probeerde het dus uiteindelijk zelf", lachte de verdediger van Gent.

Het is altijd iets

-Rafinha

"Hij ging er bijna in, maar ik had wat pech. In Finland scoorde ik ook geweldige goals, maar daar was het altijd in oefenmatchen. Het is altijd iets", aldus Rafinha die nog eens de volle negentig minuten mocht spelen.

Tegen Zenit moet hij misschien alweer aan de bak. Foket is geschorst. "Of ik er klaar voor ben? Kijk naar mijn geschiedenis bij deze club, ik ben er altijd klaar voor als het nodig is", met het bankzittersstatuut heeft hij zich verzoend.

Vanhaezebrouck was dé reden voor mijn contractverlenging

-Rafinha

"Je moet die jongens die hier aankomen ook respecteren, hé. Erik Johansson, Stefan Mitrovic enzo, dat zijn allemaal toppers. De coach weet dat hij op me kan rekenen. Hij was de grootste reden dat ik een contractverlenging kreeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties