Bij Club Brugge zijn ze opgelucht: "Dit zorgt voor een klik in het hoofd"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Bij Club Brugge zijn ze opgelucht: "Dit zorgt voor een klik in het hoofd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken keerde zondag voor het eerst terug op Daknam, waar hij de voorbije twee seizoenen onder contract stond. De middenvelder speelde geen topmatch, maar toonde zich na het laatste fluitsignaal wél tevreden.

Timothy Collard in Lokeren

“We winnen en nemen voor het eerst dit seizoen de drie punten mee naar huis na een uitmatch. Dat is het belangrijkste en dat onthouden we. Dat het spel beter kon, daar zijn we ons van bewust. Maar we hebben gevochten voor elkaar, en dat is positief.”

Nu die eerste driepunter buitenshuis een feit is, kan blauw-zwart misschien wel eens écht vertrokken zijn. “Dit zorgt inderdaad voor een klik in het hoofd. De opluchting was groot in de kleedkamer.”

"Het was fijn om hen terug te zien"

Tijdens de wedstrijd zongen de fans van Club Brugge ‘Vanaken is van ons’, maar werd de middenvelder eigenlijk geplaagd door zijn ex-ploegmakkers? “In aanloop naar de match heb ik enkel Davino een keertje gehoord.”

“Maar ik wist dat ik hen hier wel zou zien, hé. Voor de match heb ik bij de spelers van Lokeren gestaan. Het was erg fijn om hen terug te zien”, besluit Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties