"Dejaegere heeft alles om ook Rode Duivel te worden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
"Dejaegere heeft alles om ook Rode Duivel te worden"
Foto: © photonews

Renato Neto zag de voorbije weken heel wat van zijn ploegmaats naar de nationale ploeg vertrekken. Voor het eerst sinds lang waren er ook drie Rode Duivels bij, daar hoeft het voor de Braziliaan alvast niet bij te blijven.

Sander De Graeve in Gent

De Gentse kleedkamer voelde vorige week wat leeg aan. Kums, Depoitre en Sels trokken naar de Rode Duivels. "Ik vind dat geweldig voor hen. Toen ze het te weten kwamen was iedereen in de wolken", aldus Neto.

Ik hoop dat het niet eenmalig was

De drie Rode Duivels hebben hun plaats niet gestolen volgens de Braziliaanse middenvelder van de Buffalo's. "Ze verdienen het ook. Sven Kums brengt naast die goals tegen Club geweldig voetbal, hetzelfde geldt voor Matz en Laurent."

"Ik hoop ook dat het niet iets eenmalig was. Ons moet je niet vertellen dat ze fantastisch spelen, en ze weten het zelf ook. Dus hoop ik dat ze er de volgende keer opnieuw bij zijn." Drie Rode Duivels in één club is al mooi, maar volgens Neto hoeft het daar niet bij te blijven.

"Foket zit al bij de U21, misschien is het wat vroeg voor hem. Als hij opgeroepen wordt, kan dat enkel goed zijn voor hem én AA Gent." En wat met Brecht Dejaegere, die vorig seizoen helemaal doorbrak bij Gent?

"Zéker, hij is echt een speler om ooit voor de Rode Duivels opgeroepen te worden. Hij heeft een blessure gehad, maar als je ziet wat hij vorig seizoen met een bal deed (luide zucht). Hij is echt een goeie speler en als hij zo verder doet, geraakt hij er zeker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties