Reactie Gedoz laat Club swingen: "Strafschop? Ik had die bal sowieso binnengetrapt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Gedoz laat Club swingen: "Strafschop? Ik had die bal sowieso binnengetrapt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Felipe Gedoz kwam, zag en overwon. De Braziliaan lag maandenlang in de lappenmand, maar wierp zich gisteren meteen op tot sterkhouder bij blauw-zwart. "Hij is zó ongelooflijk belangrijk", klonk het in koor.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme kreeg eindelijk de kans om zoals vorig seizoen te spelen. Met één spits en twee razendsnelle flanken. Maar één man viel in het bijzonder op bij Club Brugge: Felipe Gedoz. 

Gedoz heeft het niveau van de Belgische nationale ploeg

Thomas Meunier

"Hij is zonder twijfel een basisspeler", blaast Michel Preud'homme de loftrompet. "Die jongen laat ons in balbezit toe om enorm dominant te voetballen. Hij heeft het niveau van de Belgische nationale ploeg", treedt Thomas Meunier de coach bij. 

En wat zegt Felipe zelf? 

"Ik ben zo blij om terug op het veld te staan en belangrijk te zijn voor het team", aldus Gedoz. "Dat doelpuntje maakt het natuurlijk helemaal af voor mij."

"Het was zeker en vast een strafschop. Ik voel Jordan Lukaku aan mijn arm trekken. En anders had ik de bal gewoon zelf binnengetrapt. Daar ben ik zeker van."

Een klein puntje: de Braziliaan had twee pogingen nodig om Didier Ovono te verschalken. "Ik gleed bij het trappen eventjes weg. Gelukkig kreeg ik de bal gewoon terug in de voeten." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties