Preud'homme moet deze knoop nog doorhakken, maar eigenlijk is het een luxeprobleem

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Preud'homme moet deze knoop nog doorhakken, maar eigenlijk is het een luxeprobleem
Foto: © Photonews

Club Brugge zakt zondag af naar het Astridpark, waar het voor een (zoals altijd) lastige topper staat tegen RSC Anderlecht. Het is nog niet duidelijk welke spelers Michel Preud’homme tussen de lijnen zal brengen, maar keuze genoeg voor de blauw-zwarte veldheer.

Nu de geblesseerde spelers stilaan allemaal terugkeren uit blessure, beschikt Preud’homme steeds over meer mogelijkheden. Vooral in het aanvallende compartiment zijn de plaatsjes duur.

Raakt Vazquez tijdig fit?

Daar waar er de voorbije weken nog een probleem was op de positie van spelmaker (Vazquez was out en Vanaken was op zoek naar zijn beste vorm, nvdr), heeft MPH nu een luxeprobleem.

Vazquez deed het, ook al speelde hij maar een helft, meer dan behoorlijk in de topper tegen KV Oostende. Voor Vanaken was het moeilijk invallen, zeker toen hij na rood voor Izquierdo opnieuw tegen de zijlijn moest gaan spelen.

Bij vlagen de beste Vanaken

Tegen Legia Warschau toonde Vanaken bij vlagen zijn klasse. Vooral in de eerste helft – niet toevallig toen blauw-zwart duidelijk beter was – voelde de voormalige smaakmaker van Sporting Lokeren zich meer dan in zijn sas.

Met het oog op zondag moet Preud’homme dus weer een belangrijke knoop doorhakken. Kiest hij voor de ervaring van Vazquez – als die fit genoeg raakt om te starten – of geeft hij de jonge Vanaken het vertrouwen? Één ding is zeker: als trainer zit je in een luxepositie als je mag kiezen tussen deze twee heren.

Voor wie moet Preud'homme zondag kiezen?

18%
56%
21%
5%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties