Reactie Dury feliciteert scheidsrechter: "In zijn plaats zou ik ook blij zijn met de ref"

Dury feliciteert scheidsrechter: "In zijn plaats zou ik ook blij zijn met de ref"
Foto: © photonews

"Een bewogen wedstrijd." Zo vatte Francky Dury de 3-4 overwinning van Essevee bij KV Mechelen samen. Met heel veel foutjes en opstootjes, waarbij het leidende trio een aantal gedurfde beslissingen nam. En dus was de winnende coach veel blijer dan de verliezende ...

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Ik wil de scheidsrechter feliciteren", was coach Francky Dury tevreden met het leidende trio. "Er zijn heel wat fouten gefloten, maar Verbist heeft het sterk gedaan tegen de twaalfde man." 

"Onder deze druk geen strafschoppen fluiten en niet mee gaan in dat verhaal, chapeau. Een jonge, onervaren ref verliest hier zeker de pedalen. Dankzij zijn persoonlijkheid, ervaring en kennis heeft hij de wedstrijd tot een goed einde weten te brengen."

Een jonge, onervaren ref verliest hier de pedalen -

Francky Dury

Jankovic repliceerde: "Ik kan verstaan dat Dury blij is met de scheidsrechter. In zijn plaats zou ik dat zeker ook zijn. Maar als je vier goals slikt in een thuiswedstrijd, dan moet je ook niet naar excuses gaan zoeken."

"En dat gaan we deze keer ook niet doen, ook al heeft Zulte Waregem gescoord terwijl een speler van ons geblesseerd op het veld lag", klonk het bij de coach van Malinwa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties