Reactie Matton z'n feestje werd verknald: "Het had een perfecte dag geweest"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Matton z'n feestje werd verknald: "Het had een perfecte dag geweest"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot minuut 90 zag Matton z'n meest recente verjaardag er redelijk perfect uit. Degelijke match, mooie goal, applausvervanging... Tot Siani met die wereldgoal roet in het eten gooide.

Sander de Graeve in Gent

"Het was tien minuten voor tijd, als je dan op voorsprong komt, verwacht je natuurlijk te winnen", aldus Matton. "Plots zakten we terug daarna, iets wat we de hele match niet gedaan hadden. Dan weet je dat er een bal goed kan vallen."

Siani had bij die bal toch nog wat werk. "Hij viel dan nog niet eens zó goed. Hij doet het fantastisch vanuit een moeilijke hoek." Gent begon matig. "Dat Oostende geen Valencia is? Zeker niet, maar ze vallen meer terug. Daardoor was er veel minder ruimte."

Ik denk dat ik een assist krijg van Foket en ik controleer de bal met mijn been, of zoiets

-Het ging allemaal wat snel voor Matton bij zijn goal

Zijn goal, die mocht er zijn. "Ja, ik kreeg een goeie voorzet van Foket, denk ik. (Foket, die een interview gaf naast Matton, keek even vreemd op van de twijfel) en ik controleer hem geloof ik met mijn been, of zoiets", aldus Matton voor wie het snel ging.

Vooral de beweging om zich vrij te maken voor zijn goal was knap. "Ik zat nog met een verdediger en moest hem voorbij, daarna kon ik makkelijk scoren", sloot Matton af. Bekijk hieronder nog eens zijn goal. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties