Okaka wil nog steeds de Europa League winnen en is vol lof over twee ploegmaats

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Okaka wil nog steeds de Europa League winnen en is vol lof over twee ploegmaats
Foto: © photonews

Stefano Okaka is de laatste tijd aardig op dreef bij RSC Anderlecht. Maandagavond was de Italiaan te gast bij het Franstalige praatprogramma La Tribune. En daar sprak hij zich uit over enkele thema's.

De 26-jarige Okaka draait al tien jaar mee in het profvoetbal. Hij wordt dus stilaan een oudje… “Ik ben eigenlijk al een ouderdomsdeken in de voetbalwereld. Dat is zo als je al prof bent op je zestiende.”

Ambitieus is Okaka wel. “Toen ik aankwam in België, zei ik dat  ik met Anderlecht op eindwinst in de Europa League mikte. Sommige mensen zullen gedacht hebben ‘die is gek’. Maar ik ben ervan overtuigd dat Anderlecht zich kan onderscheiden op het Europese toneel.”

“Het is goed mogelijk dat we niet door de groepsfase heen komen, maar meedraaien tot het einde van het toernooi moet ons doel zijn”, aldus de aanvaller in het programma.

Tielemans & Praet

Okaka sprak zich tot slot ook lovend uit over Youri Tielemans en Dennis Praet. “Ik zag al tijdens mijn eerste dagen in België dat Youri over kwaliteiten beschikte. Ik ben er zeker van dat hij bij een grote club zal eindigen.”

Als we Okaka mogen geloven, zal ook Praet het ver schoppen. “Hij zal constanter worden naarmate hij ouder wordt. Hij wordt een fantastische speler.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties