Reactie Lukaku speelde beresterke match, maar ziet ook minpunten: "Gelukkig nam Genk niet alle geschenken aan"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 0 reacties
Lukaku speelde beresterke match, maar ziet ook minpunten: "Gelukkig nam Genk niet alle geschenken aan"
Foto: © Photonews

Jordan Lukaku was gisteren nog maar eens alomtegenwoordig tegen KRC Genk. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht bood Fernando Canesin Matos twee doelpunten op een schoteltje aan.

"Maar Fernando moet me niet trakteren", lacht Jordan Lukaku de tanden bloot. "Ik ben vooral heel blij dat hij die doelpunten heeft gemaakt. Fernando Canesin Matos is niet alleen heel belangrijk voor KV Oostende, maar nu begint hij ook vlot te scoren." (knipoogt)

Het is echter niet zo dat Lukaku bewust op zoek gaat naar zijn Braziliaanse maatje. "Bij het eerste doelpunt zag ik vooral Kévin Vandendriessche komen."

Of Fernando me moet trakteren? Ik ben vooral blij dat hij scoort

Jordan Lukaku

KV Oostende zat in een zetel na het eerste bedrijf. "Maar dan zijn we cadeautjes gaan uitdelen", pikt de flankverdediger in. "We gaven er eigenlijk meer dan twee, maar Genk nam ze niet allemaal aan."

Op die manier staan de Kustboys opnieuw aan de leiding. "Maar dat maakt helemaal niets uit. RSC Anderlecht speelt donderdag pas en kan over ons springen. Ik ben vooral blij dat we na twee wedstrijden zonder winst opnieuw de volle buit hebben gepakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties