Met dit probleem(pje) kampt Jelle Vossen, maar...

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
Met dit probleem(pje) kampt Jelle Vossen, maar...
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen is momenteel op zoek naar zijn neus voor doelpunten. We zien aan alles dat de aanvaller zijn talent nog lang niet kwijt is, maar een spits leeft van goals. En eerlijk? Het geluk zit ook gewoon niet mee...

Michel Preud'homme gaf Jelle Vossen gisteren een basisplaats in de partij tegen OH Leuven. De voormalige aanvoerder van KRC Genk vond de weg naar de touwen dan wel niet, maar speelde wel een nuttige wedstrijd. 

Het was immers Vossen die de ruimte trok voor Abdoulay Diaby, waardoor de Malinees twee keer kon scoren. Vossen was oprecht blij voor zijn ploegmaat, maar een uitbundige juich zagen we toch (nog) niet. 

De reden is simpel: Vossen is een ware topschutter. De Eigenbilzenaar ademt, eet én drinkt doelpunten. We waarschuwen de tegenstand nu al: Jelle is zijn neus voor doelpunten niet kwijt, maar hij moet wel dat vertrouwen terugvinden. 

En het slaat momenteel ook allemaal tegen. Dat schot nog net afgeblokt, die ene mirakelsave van de doelman, het leer strandt op de dwarsligger of wordt van de lijn weggehaald. Nee, Dame Fortuna leeft momenteel in onmin met Jelle Vossen. 

Jelle Vossen blijft een echte doelpuntenmaker

Michel Preud'homme

Het doet ons een beetje denken aan Hans Vanaken. Ook de middenvelder slaagde er in zijn eerste weken bij Club Brugge niet in om beslissend te zijn. "Ik weet hoe het voelt", steekt de middenvelder zijn ploegmaat een hart onder de riem. "Maar ik weet ook dat die doelpunten van Jelle zullen komen."

"Ik zag Jelle tegen OH Leuven heel hard werken", was Preud'homme tevreden over de wedstrijd van de 12-voudig Rode Duivel. "Hij heeft momenteel een beetje pech in de afwerking. Maar Jelle blijft een echte doelpuntenmaker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties