Regenboogstadion mag zich verwachten aan duidelijk statement via tifo

Regenboogstadion mag zich verwachten aan duidelijk statement via tifo
Foto: © photonews

De fans van Zulte Waregem zijn helemaal klaar voor het treffen met de buur in de derby tegen KV Kortrijk. We kunnen nu alvast verklappen dat er morgen een tifo zal te zien zijn in de nieuwe tribune.

Door de werken aan het Regenboogstadion is momenteel het sfeervak X tegen de vlakte gegaan. In afwachting van de bouw van de nieuwe tribune zit de sfeergroep dan ook aan de overkant in de tribune die vorig seizoen werd opgeleverd.

En daar gaan ze nu in hun deel van die nieuwe tribune een mooie tifo laten ontrollen. "Het wordt een duidelijk statement", klinkt het bij de diverse supporters.

Maar in tijden waarin een tifo of een spandoek al snel tot problemen leidt, wilde men bij de Supportersfederatie Esseveefans toch even op het hart drukken: "De tifo is goedgekeurd door de club en het is niet zoals de tifo van Defour."

"Een beetje jennen, dat moet natuurlijk wel kunnen", aldus Geert Titeca. "Maar het moet positief blijven. We gaan uit van eigen sterkte, het is niet specifiek tegen iemand." Veel werk was het wel, het resultaat zien we morgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties