Dit is wat Decuyper met Antwerp wil

Dit is wat Decuyper met Antwerp wil
Foto: © photonews

Patrick Decuyper heeft een droom met Antwerp. Of die droom ook zal leiden tot resultaat (lees: de titel en de promotie naar eerste klasse) zal nog moeten blijken, maar van de samenwerking met Mercedes maakte de sterke man bij stamnummer 1 gebruik om zijn ambities te tonen.

"Mercedes staat voor topkwaliteit in hun sector. Dat is ook wat wij met Antwerp willen bereiken: verzorgd voetbal met uitstekende resultaten tot gevolg. Mercedes is een merk met veel geschiedenis en een familiale uitstraling, wat natuurlijk perfect linkt aan onze club, de Great Old."

Daarmee zet Patrick Decuyper meteen de ambities van stamnummer 1 nog eens in de verf. Gisteren speelde The Great Old 0-0 gelijk in Lierse, maar ondanks vijf gelijke spelen speelt Antwerp bovenin mee in tweede klasse.

En het is bovendien nog steeds ongeslagen. En nu heeft het dus ook een unieke samenwerking met Mercedes. "Mercedes-Benz Antwerpen steunt RAFC met één duidelijke boodschap: 'Together The Best'", klinkt het in een persbericht van Antwerp bij monde van CEO Raf Gielis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties