Reactie Westerlo stilaan hopeloos: "De spelersgroep moet dringend beseffen dat we niet thuishoren op de laatste plaats"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Westerlo
| 1 reacties
Westerlo stilaan hopeloos: "De spelersgroep moet dringend beseffen dat we niet thuishoren op de laatste plaats"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVC Westerlo geraakt maar niet verlost van de rode lantaarn. Ook tegen Club Brugge was het spel van de kempenzonen lang niet slecht, maar puntengewin was er niet bij. En dat steekt tegen.

KVC Westerlo liet bij momenten leuk voetbal zien, maar we moeten ook eerlijk zijn: voor hetzelfde geld was de kloof tussen de Kemphanen en Club Brugge veel groter geweest dan twee doelpunten. 

Koen Van Langendonck pakte namelijk uit met enkele uitstekende reddingen. Vraag dat maar eens aan onder anderen Jelle Vossen en Felipe Gedoz. 

Ik voorkwam een doelpuntenfestival, maar we kopen er niets mee

Koen Van Langendonck

"Ik voorkwam misschien een doelpuntenfestival", beseft de doelman. "Maar we kopen er niets mee. Ik had liever enkele ballen niet gepakt, maar er in de plaats een punt voor gekregen."

De rode lantaarn wordt ondertussen een heuse last in 't Kuipje. "We speelden nochtans goed voetbal. De spelersgroep moet dringend beseffen dat Westerlo niet thuishoort op de laatste plaats."

Ook Filip Daems had liever een verjaardagsgeschenk gekregen van blauw-zwart. "Het was een verjaardag (de verdediger werd 37, nvdr.) in mineur. En opnieuw datzelfde liedje, hé. Het werd 0-1 en begonnen veel te onrustig te voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties