"Tottenham? Depoitre gaat meteen naar een grotere club!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 56 reacties
"Tottenham? Depoitre gaat meteen naar een grotere club!"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Mike Smalling heeft ons gered”

Louis van Gaal kent de namen van zijn spelers nog steeds niet, zo bleek uit een interview eerder deze week. De Nederlander had het opnieuw over Mike Smalling in plaats van Chris Smalling.

“Depoitre gaat naar een grotere ploeg dan Tottenham”

Laurent Depoitre speelde tegen Valencia opnieuw een wereldpartij. Tottenham zat opnieuw in de tribune voor de spits van AA Gent, maar op Twitter  zien enkele bewonderaars Depoitre straks een nóg grotere stap omhoog zetten.

“De beste Depoitre die ik ooit zag”

Zo verwoordde commentator Glen De Boeck het dan weer tijdens de match Gent-Valencia: “Dit is de beste match van Depoitre die ik ooit zag.”

“Dit is de allerbeste Mousa Dembele”

Ook veel lof voor Mousa Dembele, die de winnende treffer scoorde tegen RSC Anderlecht. “Dit is de allerbeste Dembele”, klonk het op Twitter.

“Jammer dat Gent zo’n sukkel als Saief in de rangen heeft”

Iets minder lof was er voor Kenny Saief, die het wat minder deed tegen Valencia. Het inspireerde Herman Brusselmans in Het Laatste Nieuws tot bovenstaande quote.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties