"Steven, ik weet dat je in een kolkend Sclessin zal terugdenken aan je gloriejaren in Luik"

Redactie
| 12 reacties
"Steven, ik weet dat je in een kolkend Sclessin zal terugdenken aan je gloriejaren in Luik"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnamiddag 8 november. Een clasico in Luik. En dus opnieuw een bijzonder duel voor de Standardfans, die hun ex-held Steven Defour opnieuw zullen tegenkomen. Een fan schreef een open brief via een site die de fans van Standard verenigd.

In de brief spreekt de fan - N.F. - over hoe hij in het kampioenenjaar van Standard maar een grote held had: Steven Defour. En over hoe het toch nog anders is kunnen lopen.

Het gevoel van verraad leeft nog steeds bij hem en volgens hem ook bij vele andere fans. Ondertussen hopen diverse supporters uit het Luikse dat het vandaag rustig mag blijven. Nieuwe commotie kunnen ze - na de problemen in Charleroi - missen als kiespijn bij Standard. 

We geven hierbij enkele extracten uit de brief van N.F. aan Steven Defour:

"Beste Steven, het is 20 april 2008 als ik als 15-jarige op de tribunes van Sclessin het mooiste moment uit mijn leven meemaak. Standard speelt voor het eerst in 25 jaar nog eens kampioen. Jijzelf, Witsel, Fellaini, Dante, De Camargo: mijn helden. Maar jij stak er bovenuit."

"United, Real Madrid, ... Ik gunde het je. Want ik dacht je de absolute top wel zou gaan halen. Toch is het ietsje anders gelopen. Het is 13 augustus 2014 als ik ondertussen 21 ben geworden, wanneer mijn grote held naar aartsrivaal Anderlecht trekt. Een mes in mijn rug en die van vele Standardfans."

"Ik weet dat je straks in een kolkend Sclessin zal terugdenken aan je mooie tijd in Luik. De plaats waar je een held had kunnen zijn, Steven. Ik had je een hele mooie toekomst voorspeld, maar ik zat er helemaal naast. Ach, ik was dan ook nog maar 15 jaar (knipoog). N.F."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties