Reactie Spelers Anderlecht weten wat ze fout deden en het is wel zorgwekkend

Spelers Anderlecht weten wat ze fout deden en het is wel zorgwekkend
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht maakte - vooral in de tweede helft - niet al te veel meer klaar tegen Standard. Besnik Hasi haalde de vermoeidheid aan, maar zijn spelers volgden hem daar niet in.

"We speelden een zware match vier dagen geleden", zei Hasi. "Voor enkele spelers is het geen slechte zaak dat ze veertien dagen geen wedstrijd hebben. Vooral in de tweede helft was dat zichtbaar. We waren niet helemaal gerecupereerd van die zware match tegen Tottenham."

Kara Mbodj was het niet eens met zijn coach. Hij zag wel andere redenen waarom het misliep bij paars-wit. "We moeten geen excuses zoeken, zeker niet de vermoeidheid en ook niet de tactiek. Standard was gewoon meer vastberaden dan wij, realistischer ook en beter in de duels. Dat ligt volledig bij ons."

We hebben niet het beste gebracht dat we kunnen brengen

Kara Mbodj

"We hebben niet het beste gebracht dat we kunnen brengen. Dat is volledig aan ons te wijten. En ook de scheidsrechter moeten we niet met de vinger wijzen. Ok, hij heeft een fout gemaakt, maar we hadden voor doel veel realistischer moeten zijn", vond de Senegalese verdediger.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties