Sprokkels: Anderlecht zonder publiek in Youth League

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels: Anderlecht zonder publiek in Youth League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Om veiligheidsredenen, en door de verhoogde terreurdreiging, speelt Anderlecht zonder publiek in de UEFA Youth League. Dat is onderling door verschillende partners beslist. Paars-wit neemt het volgende week dinsdag op tegen Servette Genève.

  • Manchester City moet het nog maanden zonder Samir Nasri zien te rooien. De Fransman is nog steeds out met een vervelende hamstringblessure en zal de eerstvolgende drie maanden nog niet op het veld verschijnen.

  • Bij OH Leuven zijn de fans niet te spreken over de recente resultaten van hun ploeg, en daarom zullen er ook acties ondernomen worden. Mogelijk volgt er een boycot voor de bekermatch tegen Moeskroen.

  • KV Mechelen kan dit weekend tegen KV Oostende geen beroep doen op Dalibor Veselinovic. Steven De Petter is er door schorsing niet bij.

  • Goed nieuws dan weer voor Cyriel Dessers (Sporting Lokeren). Hij traint weer mee met de groep na een blessure aan de enkel.

  • Zulte Waregem tekent beroep aan tegen de twee speeldagen schorsing die Joel Sami kreeg. Komend weekend speelt hij sowieso niet te en Club Brugge, aangezien hij ook tegen zijn vijfde gele kaart aanliep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties