Dury puzzelt richting Jan Breydel: drie verdedigers onbeschikbaar

Dury puzzelt richting Jan Breydel: drie verdedigers onbeschikbaar
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt puzzelen voor Francky Dury zaterdagavond in en tegen Club Brugge. De schorsing voor Joël Sami komt op een ongelegen moment, nu ook Cédric D'Ulivo vermoedelijk nog niet klaar is voor de strijd.

D'Ulivo viel voor het interlandreces uit tegen STVV met pijn aan de hamstrings. Hij trainde vandaag deels mee met de groep, maar de clash met Club Brugge komt vermoedelijk te vroeg.

Ook Karel D'Haene is na zijn knieblessure nog niet klaar om te spelen: hij revalideert rustig verder. En dus is de schorsing van Joël Sami - hij pakte in Moeskroen zijn vijfde gele kaart van het seizoen - een extra doorn in het oog.

Nieuwe kans voor Essikal?

Met Verboom en Diallo zijn er twee linkspoten klaar voor de strijd, ook Marvin Baudry zal meer dan waarschijnlijk tussen de lijnen verschijnen. Maar hem naar het centrum schuiven is door de blessure van D'Ulivo niet zeker.

Met Godeau is er nog een extra linkspoot voorhanden, ook Ekangamene is opnieuw fit. Maar qua rechtsvoetigen lijkt vooral Karim Essikal kans te maken om in de basis terecht te komen. Tegen STVV sprong Christophe Lepoint nog bij, maar dat was uit noodzaak en Lepoint is hoger op het veld van meer waarde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties