Reactie Spelers Essevee kritisch: "Het was een oefenmatch voor Club Brugge"

Spelers Essevee kritisch: "Het was een oefenmatch voor Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging op bezoek bij Club Brugge met de billen bloot. Een halfuur liep het goed, daarna ging het snel bergaf. "In een mum van tijd staat het 3-0 en dan kan je in Jan Breydel niet meer terugkomen."

"Het begon moeilijker te lopen toen Vazquez wat meer vanop de flank ging acteren", had Sammy Bossut het scherp gezien. "We kregen de ruimte niet meer dicht en na het eerste doelpunt slikken we snel nog twee vermijdbare goals."

"De match was gespeeld, maar vooral: in de tweede helft hebben we niets meer afgedwongen. We moeten nu naar onszelf kijken en deze match goed analyseren. We staan nog wel in de top-6, maar play-off 1 is nog lang niet zeker. We moeten ons spel opkrikken, want als we op deze manier blijven spelen wordt het nog lastig."

Een schande om zo te spelen voor onze supporters die verplaatsing hebben gemaakt - Christophe Lepoint

Ook Christophe Lepoint kon er niet mee lachen na de 3-0 op Jan Breydel: "Het had 5-0 of 6-0 kunnen zijn. Het was een oefenwedstrijd voor Club Brugge, wij waren nergens - op geen enkele plaats op het veld."

"Het is een schande om op deze manier te spelen voor de supporters die de verplaatsing hebben gemaakt", zat hij ook nog in met de fans die door wind en regen naar Brugge waren afgezakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties