Harbaoui legt zelf uit waarom hij terugkeerde naar Lokeren: "Ik had er genoeg van. Vandaar die contractbreuk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Harbaoui legt zelf uit waarom hij terugkeerde naar Lokeren: "Ik had er genoeg van. Vandaar die contractbreuk"
Foto: © photonews

Hij is al sinds oktober terug bij Sporting Lokeren, maar spelen deed hij door omstandigheden nog niet. In afwachting van zijn eerste wedstrijd sprak Hamdi Harbaoui nu zelf over zijn vertrek bij Qatar SC en de problemen met betalingen.

“Na verloop van tijd kwamen er meer en meer problemen met de betalingen”, zegt Harbaoui in Het Nieuwsblad. “Dat begon vorig seizoen al. Je denkt dan: één keertje, kan gebeuren. Bovendien ging het goed op het veld en het is een rijke club, dus je denkt dat het om een vergissing gaat.”

Na het seizoen kon Harbaoui weg, maar… “De club hield me tegen. Ze toonden spijt voor wat er was gebeurd en gaven me een nieuw, lucratief contract van drie jaar. Omdat het duidelijk werd dat ik niet weg zou geraken, was het beter om de plooien glad te strijken.”

"Ik mis de sensatie van het maken van een doelpunt"

“Maar aan het begin van het seizoen was het weer hetzelfde liedje: geen betaling. Ik had er genoeg van. Vandaar die contractbreuk.”

Nu wil de goalgetter gewoon weer spelen. “Ik mis de sensatie van het maken van een doelpunt en er is geen betere club om me te herlanceren dan Lokeren. Of ik spijt heb? Zeker niet. Zonder al die problemen was ik nu ginds nog steeds aan de slag. Of ik ooit nog terugkeer? Zeg nooit nooit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties