Reactie Gemengde gevoelens bij Lokeren en Kortrijk: "Harde woorden gevallen tijdens de rust" vs. "We hadden alles onder controle"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 0 reacties
Gemengde gevoelens bij Lokeren en Kortrijk: "Harde woorden gevallen tijdens de rust" vs. "We hadden alles onder controle"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren knokte zich zondagavond na een waanzinnige slotfase voorbij KV Kortrijk naar de drie punten. Na de match waren Killian Overmeire en Gertjan De Mets het erover eens dat Lokeren een verdiende driepunter boekte.

“We hebben in de eerste helft niet veel weggegeven, maar stonden aan de rust toch 0-1 achter”, aldus Killian Overmeire. “Tijdens de rust zijn er enkele harde woorden gevallen. Maar dat is in het verleden nog al gebeurd. We hebben elkaar enorm, enorm scherp gezet.”

“Na de pauze liet Kortrijk het balbezit aan ons en trok het zelf een stevige gordel op. Maar wij zijn rustig gebleven. We zijn blijven voetballen en uiteindelijk kwamen de kansen en doelpunten toch nog”, besloot een duidelijk opgeluchte Overmeire.

"Het had een mooie week kunnen zijn"

Een groot contrast met De Mets, die teleurgesteld terugblikte. “We hadden hier een hele goede zaak kunnen doen. Het had een mooie week kunnen zijn voor ons na de bekerzege tegen Anderlecht, maar het heeft uiteindelijk toch niet mogen zijn.”

“We hadden alles onder controle in de eerste helft, maar toch hadden we toen al moeite om de gaten dicht te lopen. In de tweede helft werd het alleen maar moeilijker. We konden de bal niet in de ploeg houden. Dan weet je dat je onder druk komt te staan, hé.”

De Kerels trokken een stevige muur op in de tweede helft, maar dat was toch niet de bedoeling. “We wilden ons zeker en vast niet terugtrekken op de eigen helft. Dat was echt de verdienste van Lokeren, dat hier dan ook verdiend heeft gewonnen”, besloot De Mets eerlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties