Eric Gerets hakt belangrijke knoop door, en dat is slecht nieuws voor Standard

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Eric Gerets hakt belangrijke knoop door, en dat is slecht nieuws voor Standard
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Eric Gerets is de laatste tijd quasi iedere keer op post als Standard een thuiswedstrijd afwerkt. De voormalige Rode Duivel werd al enkele malen in verband gebracht met de job van trainer op Sclessin, en nu schept hij zelf ook duidelijkheid over zijn toekomstplannen.

En De Leeuw van Vlaanderen heeft een belangrijke knoop doorgehakt, zo blijkt. “Ik ben op pensioen, zo voel ik me toch”, aldus Gerets in een gesprek met Sporza. “Het coachen is gebeurd, dat is verleden tijd.”

“De adrenaline is er nog wel, hoor. Die krijg ik wel bij het zien van mijn ex-club, want nu kan ik eindelijk echt supporteren voor Standard. Dat heb ik nooit echt kunnen doen, daar geniet ik nu van.”

Ook Standard kon hem niet verleiden

Maar ook de club van zijn hart kon hem afgelopen zomer niet overtuigen. En dat omwille van gezondheidsredenen. “Ik heb ervoor gekozen om over vier jaar nog altijd Standard-supporter te kunnen zijn."

"Ik wou niet dat ze na drie maanden bij Standard gezegd zouden hebben: Hij was een goede trainer, maar ligt nu twee meter onder de grond”, besluit Gerets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties