Ruytinx draagt OHL2020 een warm hart toe: "Ik begrijp dat de fans hun club terugwillen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ruytinx draagt OHL2020 een warm hart toe: "Ik begrijp dat de fans hun club terugwillen"
Foto: © Photonews

De laatste weken was er een pak te doen in en rond Den Dreef. Het supporterscollectief OHL2020 is de fratsen van het huidige bestuur beu en vraagt dan ook het ontslag. Ook Bjorn Ruytinx draagt het initiatief een warm hart toe.

Bjorn Ruytinx staat anno 2015 dan wel op de loonlijst van KV Oostende, maar in het Leuvense blijft El Toro een cultheld. De aanvaller droeg tussen 2004 en 2014 de kleuren van OH Leuven. 

Op de sociale media was het al snel duidelijk: Ruytinx draagt OHL2020 een warm hart toe. "Ik volg alles van op een afstandje, maar ik begrijp de frustraties van de fans zeker en vast. En het moet gezegd: OHL2020 ziet er structureel heel goed uit."

"Die mensen willen hun OHL terug", gaat Ruytinx verder. "Vandaar die acties, hé. Wat het echte OH Leuven dan wel is? Dat weten de fans zelf wel. Anders moet jij in je artikel twee bladzijden extra schrijven." (knipoogt)

El Toro werd de voorbije maanden al meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar Den Dreef, maar dat zal niet gebeuren.  KV Oostende bevestigt ondertussen dat er aan een oplossing wordt gewerkt.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties