Oostende staat voor Anderlecht én Standard: "Een sputterende motor? Dat zullen de resultaten uitwijzen"
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties

KV Oostende heeft loodzwaar programma met RSC Anderlecht en Standard

Oostende staat voor Anderlecht én Standard: "Een sputterende motor? Dat zullen de resultaten uitwijzen"
Foto: © photonews

KV Oostende verloor afgelopen zaterdag op eigen veld van STVV. De vorm van de revelatie gaat in dalende lijn. En net nu staan met RSC Anderlecht en Standard twee kleppers op het menu. De vragen nemen toe in en rond het Albertpark.

Het was enkele weken geleden nog dé vraag in het land van Koning Voetbal: hoelang kan KV Oostende helemaal bovenaan meedraaien. Wel, de Kustboys kunnen de komende twee wedstrijden een antwoord geven op dat vraagstuk.

"Het is lastig om geen vragen te stellen na drie middelmatige wedstrijden", bekent Kevin Vandendriessche. "We maken ons nog geen echte zorgen, maar goed voor het moraal zijn de huidige prestaties niet."

Frederic Brillant en David Rozehnal proberen hun ploegmakker echter gerust te stellen. "Het seizoen is heel lang. Dan horen enkele mindere wedstrijden erbij. Bovendien hebben we nog steeds een kloof van tien punten met de zevende plaats."

Glazen bol

"Ik heb geen glazen bol", kijkt Yves Vanderhaeghe dan weer vooruit naar de wedstrijden tegen RSC Anderlecht en Standard. "Of de motor aan het sputteren is? Dat zullen de komende resultaten uitwijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties