Transfergeruchten 12/12: Buffon twijfelt over zijn toekomst en China heeft plannen met Rooney

Redactie
| 1 reacties
Transfergeruchten 12/12: Buffon twijfelt over zijn toekomst en China heeft plannen met Rooney
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinterklaas is terug naar Spanje vertrokken en de Kerstman doet weldra zijn ronde met cadeautjes. Maar veel belangrijker: de wintermercato gaat bijna van start. Wij volgen de transfergeruchten op de voet en gieten alles iedere dag in een handig overzicht!

  • Gus Poyet heeft laten weten open te staan voor de vacature van manager bij Swansea. De Uruguayaan is nu aan de slag als trainer bij AEK Athene, maar wil terugkeren naar de Premier League.
     
  • Gianluigi Buffon speelde met het idee om na zijn keeperscarrière trainer te worden. Nu begint hij echter toch te twijfelen, zo liet hij blijken aan de RAI. In het voetbal wil hij blijven, maar in welke rol weet hij nog niet.​
  • China heeft grootse plannen met Wayne Rooney. Het land wil de Engelsman als uithangbord inzetten en heeft daar 34 miljoen euro over drie jaar voor veil.
  • Aston Villa zat donderdag in de tribune voor Dennis Praet. De club bengelt momenteel onderaan de Premier League. Een transfer van de Gouden Schoen is wellicht pas in de zomer aan de orde.
  • Victor Valdes kan in Mexico terecht. De goalie die aan de kant werd geschoven bij Man United staat volgens lokale media in de belangstelling van een niet nader genoemde club.
  • Calciomercato meldt dat Dries Mertens een belangrijkere rol wil bij Napoli. In afwachting van de ontwikkelingen houden PL-clubs de situatie in de gaten.
  • Nicolas Frutos moet Guillaume Gillet overtuigen om bij Anderlecht te blijven. De twee zijn boezemvrienden. Bij paars-wit ligt een tweejarig contract klaar voor de Luikenaar.
  • AA Gent zit niet stil op de transfermarkt. Na de komst van Peter Olayinka staan de Buffalo's volgens HLN dicht bij een akkoord met Gustav Wikheim. De 22-jarige Noorse flankaanvaller komt momenteel in eigen land uit voor Stromsgodset.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties