Reactie Ferrera klopt leermeester Preud'homme opnieuw: "Tegen hem winnen doet minder deugd"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Luik
| 5 reacties
Ferrera klopt leermeester Preud'homme opnieuw: "Tegen hem winnen doet minder deugd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Ferrera klopte Michel Preud'homme al met STVV eerder dit seizoen en deed dat kunstje zondag nog eens over met Standard. Na afloop bleef hij bijzonder bescheiden.

"Michel heeft mijn eeuwig respect. Zonder hem zou ik hier nu niet zitten. Een overwinning tegen hem doet net minder deugd", klonk het bij de winnende coach.

"Wij speelden één van onze beste matchen van het seizoen. We speelden met een gezonde agressiviteit en we zetten hoog druk. Daar had Club Brugge het moeilijk mee. We dwongen enkele kansen af in de eerste helft, maar ik heb tijdens de pauze toch enkele details moeten bijsturen."

We hadden graag nog een derde goal gescoord

"In de tweede helft kwamen we tegen 10 man te staan en volgde ook snel de voorsprong. We hebben de match goed gecontroleerd tegen 10 man en kwamen op 2-0. We hadden graag nog een doelpuntje meer gescoord, dat is nog een werkpunt."

Ferrera is blij met de evolutie van zijn team. "We hebben duidelijk vooruitgang geboekt ten opzichte van onze match tegen Anderlecht. Er zijn nu nog 11 matchen te gaan, het zal nog een lange strijd worden tot het einde", voorspelt Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties