Tornike Okriashvili mag weg, maar blijft zijn stinkende best doen

Tornike Okriashvili mag weg, maar blijft zijn stinkende best doen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk zal tijdens de wintermercato versterking in huis halen, maar dat houdt tegelijkertijd in dat enkele jongens uit de huidige kern op zoek moeten naar een nieuwe club. Tornike Okriashvili was een van de geciteerde namen, al is hij ondertussen bezig aan een soort van herintegratie.

Twee weken geleden was het groot nieuws: zowel Pieter Gerkens als Tornike Okriashvili moeten op zoek naar een nieuwe werkgever. Beide spelers kwamen dit seizoen nog niet of nauwelijks aan spelen toe en willen ook zelf weg bij Genk.

Beiden zouden ook niet passen in de plannen van coach Peter Maes. Al blijft met name de Georgiër zijn best doen om zich in de gratie te spelen van de oefenmeester.

Tweede kans?

Bij elke invalbeurt die hij krijgt (10 minuten in de Beker van België tegen Moeskroen, 11 minuten tegen Anderlecht en een klein halfuurtje tegen Westerlo) komt hij gretig in.

Tot vreugde ook van Maes, die hem al lof toezwaaide: "Hij is goed ingevallen en heeft de juiste mentaliteit getoond", klonk het na de match tegen paars-wit. En zo werkt hij misschien toch nog aan een tweede kans bij Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties