Waanzinnig: Hamme is herfstkampioen!

ARB Hamme heeft er een nieuwe overwinning bij. Ook aan Piazza Gilly hadden ze geen kind. De ruime zege (11-2) zorgde er bovendien voor dat Hamme de heenronde afsluit als leider. Erg knap!

Geen enkele tegenstander is zomaar een hapklare brok. En zo is het ook opletten als Piazza Gilly op bezoek komt. En de bezoekers kwamen nogal verrassend snel op voorsprong.

Toch wat stress bij Hamme? Wie zal het zeggen. De gelijkmaker viel bovendien pas na meer dan een kwartier spelen, maar daarna ging het wel vreselijk snel: binnen 10 minuten vielen zes goals: 6-1.

Herfstkampioen

De tweede helft was opnieuw een echte demonstratie. De supporters werden verwend, en gaven op hun beurt een open doekje aan de spelers. In de slotminuut konden de bezoekers de eer nog redden richting 11-2, maar de overwinning was toen al lang binnen voor Hamme.

Na 13 wedstrijden doen de Oost-Vlamingen het namelijk wonderwel: ze wonnen al 11 keer en verloren enkel van Puurs. Bovendien zijn ze nu herfstkampioen!