KV Kortrijk reageert op de zaak die 2 van zijn spelers in de problemen bracht

KV Kortrijk reageert op de zaak die 2 van zijn spelers in de problemen bracht
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Eerder op de dag raakte bekend dat Kortrijkzanen Hervé Kage en Aboubakar Kamara mogelijk verzeild raakten in een verkrachtingszaak. Intussen heeft KV Kortrijk gereageerd met een korte mededeling.

De Kerels bevestigen dat beide spelers verhoord werden door de politie. Verder lieten ze tegenover de club verstaan getuige te zijn in een zaak die tot de privé-sfeer behoort.

KVK wacht het verdere verloop van het onderzoek af vooraleer eventuele bijkomende stappen worden overwogen.

De volledige mededeling van KV Kortrijk

Beide spelers die in de pers genoemd worden werden inderdaad verhoord door de politie. Conform de interne procedures van de club vond, van zodra de club hierover in kennis werd gesteld, overleg plaats met beide spelers.

Deze hebben de club laten weten dat zij effectief werden verhoord in het kader van een lopend gerechtelijk onderzoek, maar dit enkel als getuige in een zaak die bovendien behoort tot de privé-sfeer.

Gelet enerzijds op het geheim van het onderzoek en anderzijds het vermoeden van onschuld tot bewijs van het tegendeel van eventuele betrokken partijen, kan en wil de club tot nader bericht niet verder reageren op deze zaak.

Lees hier de hele saga nog eens na.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties